Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 708

email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρτοζαχαροπλαστείο Νίσσου

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution στο αρτοζαχαροπλαστείο του κου Νίσσου στην Κατερίνη Πιερίας. Εγκαταστάθηκε η full edition toy Business Evolution με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας και 3 απομακρυσμένα σημεία εντατικής λιανικής καθώς επίσης έγινε και εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης.  

  • Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας και 3 απομακρυσμένα σημεία εντατικής λιανικής .
  • Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης 

Canon

Μηχανογράφηση Εταιρειών

Ο όρος μηχανογράφηση σημαίνει καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Τεχνική Υποστήριξη

  1. Εντοπίζουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο υπολογιστής σας.
  2. Σας ενημερώνουμε για το πιθανό κόστος αν χρειάζεται να αντικατασταθεί κάποιο εξάρτημα.
  3. Επιδιορθώνουμε το πρόβλημα σας και σας ενημερώνουμε για τα πιθανά αίτια της βλάβης.

Κ. Νίσσου και Σια Ο.Ε.

Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution στην εταιρεία "Κ. Νισσου και ΣΙΑ" η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού, προγραμματισμού και παραγωγής ηλεκτρονικών πλακετών και συστημάτων. Έγινε εγκατάστηαση του Business ERP full edition με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας, επίσης έγινε εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης καθώς και υλοποίηση τηλεπικοινωνιακού δικτύου.

  • Εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση παραγωγικής διαδικασίας 
  • Εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης 
  • Υλοποίηση τηλεπικοινωνιακού δικτύου 

Topsport - Αθλητικά Είδη

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση E.R.P. Εφαρμογής Business Evolution με παρακολούθηση πολλαπλών αποθηκευτικών χώρων και 5 απομακρυσμένα σημεία εντατικής λιανικής ανά την Ελλάδα, στο κατάστημα αθλητικών ειδών στην Κατερίνη.

Πίτες Παπαζαχαρίας

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP στην επιχείρηση "Πίτες Ολύμπου" του κου Καρακούση στην Κατερίνη. Είναι βιοτεχνία παραγωγής προϊόντων ζύμης. Υλοποιήθηκαν συστήματα διαχείρισης της παραγωγής, εμπορικό και λογιστικό κύκλωμα καθώς επίσης συστήματα φορητής παραγγελιοληψίας με το Semantic SalesPad.

Φούρνοι Leone

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του Business Evolution ERP σε full edition στο αρτοποιείο LEONE στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Υλοποιήθηκαν συστήματα εμπορικού κυκλώματος, backoffice (αποθήκη, αγορές, , χονδρικές πωλήσεις κλπ).

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS
Facebook